recept vulva-aardappel

Tijdens Lekker Veel Wrijving (samen met de Meerminners) waren er lekker veel koekjes. Je mocht er zoveel nemen als je wilde. Een mooie metafoor voor polyamorie (soms dan toch). In juli hadden we echt LUXE snacks. Wrijffan Christiane maakte een heel appetijtelijke vulvaardappel.

Die maak je zelf zo:
Voor de zoete aardappels:
Wassen en dan in het geheel in de oven gooien, ongeveer 40min/180 graden totdat ze zacht en beetje gekarmeliseerd zijn, iets laten afkoelen en open snijden.

Voor de groene saus:
Hak een mengsel van verse kruiden (koriander, peterselie, munt, dragon, bieslook…wat je hebt) fijn of doe ze in de blender, voeg toe: zout, citroen sap en schil, lekkere olijfolie, verse Chili of chilivlokken als je het spicy wilt

Qua hoeveelheden kan je beetje spelen, je wilt waarschijnlijk meer olie dan citroensap omdat je ook de schil  hebt, anders woord het te zuur.

Proef vooral wat je lekker vindt.

Het is lekker om Griekse yoghurt in de aardappels te doen en de saus erop dus zorg dat de groene saus vol smaak is.

Smulse!

Christiane’s cateringbedrijf heet Golden Life Kitchen, ze maakt graag ook (al dan niet sexy) eten voor jou.

foto: Odessa Ravi

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *